Missie

Samen naar een duurzame toekomst

Mijn missie is om iedereen te voorzien van de juiste informatie over het verduurzamen van bestaande bouw. Hiermee bedoel ik dat woningeigenaren inzicht krijgen in welke maatregelen een significante impact zullen hebben op de totale gebouwgebonden energiebehoefte. Ik bereik dit door mijn kennis en ervaring te combineren. De kennis heb ik verkregen door me te kwalificeren als energielabel adviseur en Passiefhuis designer. De ervaring heb ik opgedaan door woningen te testen met de blowerdoortest, kieren te dichten en balansventilatiesystemen te installeren.

Sustainable Development Goals (SDG)

De SDG’s zijn opgesteld om wereldwijd gezamenlijk aan duurzaamheidsdoelen te werken. Van de 17 vastgestelde doelen, voel ik mij aangesproken door de volgende drie:

Over AW Energieprofessional

Het gezicht achter AW Energieprofessional? Dat ben ik, Antonie Wong. Ik woon in Gouda, en er ontbreekt nooit een stuk kaas in mijn koelkast. Mijn carrière begon in de IT, maar in 2022 besloot ik een radicale wending te nemen nadat ik de de kans kreeg om deel uit te maken van een verduurzamingsproject. Als IT-professional heb ik in diverse landen gewerkt en daardoor kreeg ik inzicht in de klimaatuitdagingen waarmee deze landen worden geconfronteerd. Nu zet ik me volledig in om een expert te worden in het verduurzamen van de bebouwde omgeving. En dat doe ik met volle overgave.